ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΥΠΑΝΑΧΩΡΗΣΗΣ ΑΡΘΡΟΥ ΝΟΜΟΥ 2251/1994 

Όπως ο Νόμος ορίζει, έχετε το δικαίωμα εντός δεκατεσσάρων (14) ημερολογιακών ημερών από την ημέρα παραλαβής των προϊόντων της παραγγελίας σας να υπαναχωρήσετε αναιτιολογήτως και αδαπάνως από την αγορά κάποιων ή και όλων των προϊόντων της παραγγελίας σας, επιστρέφοντας στην εταιρία μας τα εν λόγω προϊόντα στην ίδια άριστη κατάσταση που παραλήφθηκαν από τον πελάτη, πλήρη και χωρίς φθορές και η συσκευασία τους να είναι αυτή που κανονικά συνοδεύει το προϊόν και να είναι σε άριστη κατάσταση, μαζί με την απόδειξη λιανικής πώλησης (παραστατικό) και καταβάλλοντας μόνο τα έξοδα επιστροφής τους.


Σε περίπτωση ασκήσεως του δικαιώματος υπαναχώρησης, το www.joynty.gr θα σας επιστρέψει εντός πέντε (5) ημερολογιακών ημερών από την επιστροφή το σύνολο του τμήματος των επιστραφέντων προϊόντων και ο τρόπος επιστροφής των καταβληθέντων χρημάτων θα γίνεται με τραπεζικό λογαριασμό κατόπιν επικοινωνίας και συνεννοήσεως μαζί σας. Διευκρινίζεται ότι το χρηματικό ποσό που θα σας επιστραφεί λόγω υπαναχώρησης από τη σύμβαση και κατόπιν επιστροφής των παραγγελθέντων προϊόντων, αντιστοιχεί αμιγώς και αποκλειστικά στο καταβληθέν ποσό αγοράς των προϊόντων και όχι στο καταβληθέν χρηματικό ποσό που αντιστοιχεί στα έξοδα αποστολής τους.


Προκειμένου να ασκήσετε το δικαίωμα υπαναχώρησης, θα πρέπει:

• να συμπληρώσετε και να αποστείλετε το έντυπο υπαναχώρησης που θα βρείτε εδώ
• να συμπεριλάβετε οπωσδήποτε την απόδειξη λιανικής πώλησης, ταυτόχρονα με την αποστολή του εντύπου υπαναχώρησης
• να αποστείλετε το προϊόν στην ίδια άριστη κατάσταση που το παραλάβατε –μαζί με τυχόν δώρα κτλ. (συσκευάσετε το πακέτο σε ένα μεγαλύτερο κουτί) στη διεύθυνση μας: Joynty art store, Σαράντα Εκκλησιών 6, Περιστέρι 121 34.


Η επιστροφή και η υπαναχώρηση θα γίνονται δεκτές μόνο κατόπιν προηγούμενης εγκρίσεως της εταιρείας μας βάσει των ανωτέρω όρων και προϋποθέσεων μόλις παραλάβουμε τα επιστρεφόμενα προϊόντα από εσάς και επικοινωνώντας μαζί σας.

 


ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ ΧΡΗΜΑΤΩΝ ΓΙΑ ΕΛΑΤΤΩΜΑΤΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ   
Για να μας επιστρέψετε ελαττωματικά προϊόντα, σύμφωνα με τους όρους της εγγύησης περιορισμένης ευθύνης, πρέπει να μας στείλετε e-mail στο anna@joynty.gr και να λάβετε επιβεβαίωση από εμάς. Εάν δεν λάβετε, παρακαλούμε επικοινωνήστε τηλεφωνικά στο (+30) 6974341994 και ενημερώστε μας.


Εάν απαιτείται να μας στείλετε το προϊόν για αντικατάσταση, τότε θα πρέπει να ακολουθήσετε τις οδηγίες επιστροφής μη ελαττωματικού προϊόντος που απαιτούνται για την αντικατάσταση του μη ελαττωματικού προϊόντος.


Αφού παραλάβουμε το προϊόν (τα προϊόντα) και το ελέγξουμε, θα σας ενημερώσουμε αν η αγορά σας θα αντικατασταθεί ή θα σας επιστραφεί το ποσό.

Εάν τα προϊόντα δεν είναι ελαττωματικά, τα έξοδα αποστολής, μεταφοράς, παράδοσης θα επιβαρύνουν αποκλειστικά εσάς, διαφορετικά θα τα αναλάβουμε εμείς.

 

 

ΑΚΥΡΩΣΗ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΩΝ
Μπορείτε να ακυρώσετε την παραγγελία σας μόνο για την περίοδο κατά την οποία δεν έχει εκδοθεί απόδειξη και δεν το έχετε παραλάβει.


Μας στέλνετε e-mail στο anna@joynty.gr λαμβάνοντας επιβεβαίωση από εμάς. Εάν δεν λάβετε, παρακαλούμε επικοινωνήστε τηλεφωνικά στο (+30) 6974341994 και ενημερώστε μας. Εάν επιστραφεί ένα προϊόν και μετά από τηλεφωνική επικοινωνία θα σας επιστραφεί το ποσό με τραπεζικό έμβασμα εντός πέντε (5) εργάσιμων ημερών.

Για οποιαδήποτε απορία μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας καλώντας στο 6974341994. Μπορείτε επίσης να μας στείλετε απευθείας email στο anna@joynty.gr


Σε περίπτωση ακύρωσης αφού έχει αποσταλεί παραγγελία και πριν την παράδοσή της, ο πελάτης επιβαρύνεται μόνον με τα σχετικά έξοδα μεταφοράς.
Η επιβάρυνση αυτή ισχύει και σε περίπτωση ακύρωσης παραγγελίας που, για οποιονδήποτε λόγο, αποστέλλεται στον πελάτη χωρίς επιβάρυνση αποστολής.