Για την παραγγελία σας στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα μπορείτε να πληρώσετε με τους ακόλουθους τρόπους:

ΜΕ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟ ΕΜΒΑΣΜΑ
: Μπορείτε να πληρώσετε κάνοντας έμβασμα στον τραπεζικό μας λογαριασμό.

Τα στοιχεία του λογαριασμού είναι τα εξής:

ALPHA BANK, Δικαιούχος Άννα Σπαθάρη
IBAN: GR8201403470347002002023354
ΚΩΔΙΚΟΣ SWIFT: CRBAGRAA


Τα προϊόντα αποστέλλονται μόλις παραληφθεί το έμβασμα. Για άμεση αποστολή στείλτε μας το αποδεικτικό κατάθεσης στο e-mail: anna@joynty.gr με θέμα τον αριθμό παραγγελίας σας.

Τα τραπεζικά έξοδα και οι προμήθειες βαρύνουν εξ ολοκλήρου τον πελάτη.
Κατά την πραγματοποίηση της πληρωμής, επιλέξτε “Τα τραπεζικά έξοδα θα επιβαρύνουν πλήρως (OUR)“.
Η πληρωμή πρέπει να πραγματοποιηθεί εντός 3 εργάσιμων ημερών από την ημερομηνία παραγγελίας.


IRIS PAYMENTS: Άννα Σπαθάρη 061566899ΜΕ ΧΡΕΩΣΤΙΚΗ, ΠΙΣΤΩΤΙΚΗ ή ΠΡΟΠΛΗΡΩΜΕΝΗ ΚΑΡΤΑ
: Αφού επιλέξετε χρεωστική/πιστωτική/προπληρωμένη κάρτα, οδηγείστε στην ασφαλή εφαρμογή της Alpha Bank*, όπου ολοκληρώνετε την πληρωμή σας. Η εφαρμογή της Alpha Bank δεν έχει καμία σχέση με το ηλεκτρονικό μας κατάστημα και εξυπηρετεί απλώς τον σκοπό της ασφάλειας συναλλαγών. Εάν αντιμετωπίσετε οποιοδήποτε πρόβλημα με τη χρήση της εφαρμογής της Alpha Bank δεν θα είμαστε σε θέση να σας βοηθήσουμε, σε αυτή την περίπτωση παρακαλούμε καλέστε μας για να καθορίσουμε μια εναλλακτική μέθοδο πληρωμής.

Επίσης, τα δεδομένα των συναλλαγών δεν αποθηκεύονται στο κατάστημά μας και αποτελούν αποκλειστικά ευθύνη και ιδιοκτησία της Alpha Bank για τη δική μας και τη δική σας ασφάλεια.

 

*Όλες οι πληρωμές που πραγματοποιούνται με χρήση κάρτας διεκπεραιώνονται μέσω της πλατφόρμας ηλεκτρονικών πληρωμών “Alpha  e-Commerce” της Alpha Bank και χρησιμοποιεί κρυπτογράφηση TLS 1.2 με πρωτόκολλο κρυπτογράφησης 128-bit (Secure Sockets Layer – SSL). Η κρυπτογράφηση είναι ένας τρόπος κωδικοποίησης της πληροφορίας μέχρι αυτή να φτάσει στον ορισμένο αποδέκτη της, ο οποίος θα μπορέσει να την αποκωδικοποιήσει με χρήση του κατάλληλου κλειδιού.